Kulcsár Edina

De megszereltem amit meg. Az utóbbi napokban Kulcsár Edina válásától majd új kapcsolatától volt hangos a sajtó úgy tűnik a téma kimeríthetetlen.


Mozaik Kulcsar Edina A Vilag Masodik Legszebb Lanya Beauty Pageant Beauty Event Celebrities

Kulcsár Edina a férjével Szabó András Csutival való botrányos szakítása és új párja a GwM művésznéven ismert rapperrel Varga Márkkal való kapcsolatának bejelentése után letiltotta a kommentelési lehetőséget az Instagram-oldalán amit most újra feloldott és válaszolt is jó pár rajongói kérdésre amikből sok minden kiderült szerelméről.

. Bár rendre kérik hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket Kulcsár Edina és Csuti folyamatosan dobják a kíváncsiskodóknak az információkat amiken aztán hosszasan lehet csámcsogni. Most éppen Kulcsár Edina járt pórul aki csavarhúzó helyett egy ollóval próbált meg megszerelni valamit. Ilyen például Kulcsár Edina sebtében összerakott dala és klipje az Egyetlen szó is ami már túl van az egymillió megtekintésen a YouTube-on ami ilyen rövid idő leforgása alatt.

Kulcsár Edina és új párja GwM. Edina csúnyán elvágta az ujját az ollóval - erről fotót is posztolt az egyik Insta Story-jában. 2012-ben elnyerte a Miss Aquaworld címet a 2013-as Miss Hungary-n pedig az első udvarhölgy díját.

Szabó-Kulcsár Edina Budapesten született 1990. Kulcsár Edina alig pár napja jelentette be hogy elválnak Csutival mostanra pedig kiderült új párja van Fotó. Kulcsár Edina új párja Varga Márk aki GwM néven népszerű rapper.

Hétfő délután ő is kitette ugyanazt. Kulcsár Edina életében egyik változás követi a másikat. Szegény családban édesapja nélkül nőtt fel.

18 évesen 2009-ben közönségdíjas lett a Miss Plastic versenyen ahol olyanok indulhattak akik átestek valamilyen szépészeti műtéten. A magánéleti hírek mellett azonban megbújik egy szakmai is hiszen a korábbi szépségkirálynő piacra dobta első dalát ami videoklippel együtt debütált a legnagyobb videómegosztón az imént. A válás bejelentése után nem sokkal - ami már önmagában is nagy vihart kavart - bemutatta a követőinek új párját aki nem más mint GwM.

Szinte sokkolta a sztárvilágot hogy Kulcsár Edina és Csuti házassága zátonyra futott majd jött a megdöbbentő hír hogy az. És bár sikerült is a szerelés de ezzel szó szerint a vérével fizetett. A zenész január 3-án a közösségi oldalán tudatta hogy a családjával már egy hónapja nem él együtt a párjával elválnak útjaik de a gyerekeiket továbbra is együtt nevelik.

Új kapcsolata hatalmas megdöbbenést okozott sokan mondták el a véleményüket de Edinát és szerelmét nem érdeklik a rosszindulatú megjegyzések ők annyira. Amikor azt hiszed hogy megteszi egy olló csavarhúzó helyett.


Pin On Kulcsar Edina


Pin On Kulcsar Edina


Magyarorszag Szepe 2014 Kulcsar Edina Udvarholgyei Katona Gitta Es Van Den Bosch Sydney Photography Heart Of Europe Hungary


Pin On Girls In Bikinis


Pin On Kulcsar Edina


Pin On Kulcsar Edina


Miss World Hungary 2014 Kulcsar Edina Miss World Brunette Just Be You


Edina Kulcsar Via Facebook Gowns Dresses Dresses Beauty Event


Pin On Kulcsar Edina


Pin On Rolene Strauss Miss World 2014


Hungary Edina Kulcsar Contestant Profile Miss World 2014 Miss World 2014 Miss World World


Miss World Hungary 3 Dontose Curvy Girl Fashion Girl


Kulcsar Edina A Masodik Lett A Londonban Megrendezett Miss World Vilagversenyen Beauty Miss World Hair


Pinterest


188 1 Ezer Koveto 355 Kovetes 1 248 Bejegyzes Nezd Meg Az Instagramon Edina Kulcsar Edinakulcsar Official Fen Instagram Posts Instagram Friendship Goals


Kulcsar Edina Edina


Miss World 2014 Masodik Lett A Magyar Lany Kulcsar Edina Miss Pageant Pageant Girls Miss World 2014


Szabo Kulcsar Edina V Instagram Pinklove


Szabo Kulcsar Edina On Instagram Tudom Tudom Mindig Azt Irjatok Hogy Smink Nelkul Jobban Szerettek De Azert Valljuk Be Hog Hair Make Up Makeup

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel